Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

XP: internet verbinding wordt verbroken door screensaver

Anoniem
Venzent
4 antwoorden
 • Hi,

  Vriendin van me draait windows xp professional. Ze zit op internet via chello/upc via de kabel. Als nu de screensaver aanspringt, dan wordt de internetverbinding verbroken! Erg vervelend als je wat aan het downloaden bent. Weet iemand hoe dit te fixen? De powersave-mode van de netwerkkaart staat uit.
 • En wat als je de screensaver uit zet? Laat je de computer ook op standby gaan? Dat is vaak ook een reden voor problemen.
 • [quote:ab47b053e5="gerben"]En wat als je de screensaver uit zet? Laat je de computer ook op standby gaan? Dat is vaak ook een reden voor problemen.[/quote:ab47b053e5]

  Als de screensaver uit staat gebeurd 't niet. En de pc gaat ook [i:ab47b053e5]niet[/i:ab47b053e5] in standby.
 • Probeer dit eens,
  Gelezen in een van de vele computerbladen

  Open het Windows-register (Start/Uitvoeren en typ Regedit} en navigeer naar de registersleutel HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon. Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte in het

  rechtervenster en kies voor Nieuw/Tekenreekswaarde. Deze voorziet u van de naam KeepRasConnections. Dubbelklik er vervolgens op en geef een 1 op in het vak Waardegegevens. De connectie blijft voortaan behouden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.