Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Netwerk probleem

Anoniem
tengelgeer
3 antwoorden
  • Hallo allemaal,

    Ik heb dus een klein probleempje sinds gister kan ik niet meer op internet alles websites kan hij niet vinden wat heel raar is want er nog wel een 'verbinding' met internet (ik kan wel downloaden via emule en spellen online spelen). We hebben thuis 2 computers op internet met @home kabel via een sweex broadband router. Resetten helpt niet, alles opnieuw instellen helpt niet, ik kan nu zelfs niet meer op het configuratiescherm van de router komen. Zou hij kapot zijn? :-?
  • Als je met geen van de twee compu's op inet kan komen KAN hij stuk zijn. Heb je nog garantie, ruil hem om. Heb je geen garantie, Sweex routers willen nog wel eens last van de warmte hebben. Laat hem eens een nacht uit en test de volgende dag (na ff een TOTALE reset, dus dat je alles opnieuw moet instellen). Lukt dit nog niet, test eens bij een vriend.

    Lukt het alleen op één compu niet, vergelijk alle instellingen van inet eens met de compu die wel werkt. Kan je niet vinden is het misschien eens tijd voor de welbekende een herinstal van Windows.

    Timo
  • kheb em een nacht uit laten staan en daarna alles opnieuw gedaan maar hij deed nog steeds niks dus ik heb maar een nieuwe gehaald 8) hij doet het!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.