Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Na aansluiten modem/router internet weg of traag ?

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Hallo ik heb nu een leuk probleem. Er was eens een computer met een zonnet budget adsl verbinding via versatel. De eigenaar vroeg mij een modem/router sweex annex a ertussen te zetten en een netwerk te maken met die sweex i.p.v die enkele modemaansluiting, ik dacht eitje………..was het maar waar. Op die eerste p.c waar eerst die gwone modem aanhing koppelde ik die sweex. Heel even had ik gewone snelheid internet via die sweex na het afsluiten van internet explorer en opnieuw opstarten was hij zeer traag. Weer afgesloten weer opnieuw geprobeert en toen had ik dus geen verbinding meer(bestuuringssysteem win2000pro. Toen was er ook nog een 98 machine en ik dacht k'zal die's proberen dus netwerkkabel erin en jawel goed en snel internet. Zo dacht ik nu ff een firewal instaleren(Zonelabs want ons be zuunig) en weer snel verder. wat bleek ik had de verkeerde dus ik sluit explorer af om hem te deintsleren. Start de explorer weer op en jawel geen internet meer. Op die 98 machine wil niks meer opstarten en ik kan met beide machines niet meer in het config menu van de modem/router. O ja op die 2000 machine zit ook zonelabs. (kan dit en virus zijn zo ja wat doe ik ertegen zo nee wat is het dan wel. [b:b66e2ae1a7]
 • Nieuwe firmware &/of reset geprobeerd?
  Anders gewoon ff terug naar de winkel.

  Probeer het ook eens met & zonder DHCP.
 • Nog bedankt medior ik ben eruit gekomen, het bleek dat de router de data niet vasthield qua instelling ik had hem opnieuw geconfigureerd en hij deeed het weer tijdelijk.
  groeten en thanx Willemtell :D
 • dat hebben alle nieuwe sweex apparaten wel meer heb ik het idee. mij kostte het toen ook een week voordat de 'nieuwigheid' eraf was. blijkbaar hebben die dingen even een opdonder nodig. :roll:

  raar, maar waar.

  d.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.