Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Chello Classic op halve snelheid:(

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hoi,

  Mijn broertje heeft sinds kort een upgrade gehad op de Chello classic abbo. Als het goed is moet hij een download snelheid hebben van 2 Mb. Helaas is de snelheid teruggeschroefd naar 1,3 Mb.

  Nu heeft m'n broertje aan mij verteld dat de monteur in de eerste instantie de upgrade niet succesvol heeft kunnen uitvoeren met de motorola modem. Vervolgens heeft de monteur de snelheid verlaagd naar 1,3 Mbps zodat het wel werkt. Maar ja dit is niet helemaal de bedoeling, want je betaalt voor een chello classic abbo en niet voor een chello light abbo. Weet iemand hoe je dit ongedaan kan maken? M'n broertje vertelde aan mij dat de monteur iets aan de pc of zoiets heeft veranderd. Ik kan helaas niet achterhalen hoe dit is veranderd(instel in de software??).
 • bel chello. vertel wat de monteur gezegd heeft. heb je de naam van de monteur? noem deze dan ook en zeg dat je de upgrade binnen korte tijd wil hebben, anders stap je over naar de 'goedkopere' ADSL aanbieders.

  d.
 • Chello dient het idd gewoon voor je in orde te maken. Je betaald er niet voor niets voor.
 • [quote:622e9f3a48="Sjoerd Boerhout"]Chello dient het idd gewoon voor je in orde te maken. Je betaald er niet voor niets voor.[/quote:622e9f3a48]

  "Je betaald hier niets voor" wilde je denk ik zeggen? :wink:
  Als gedupeerde abonee ben ik niet van plan de monteur te betalen.

  d.
 • [quote:4028108b49="Dilbert"][quote:4028108b49="Sjoerd Boerhout"]Chello dient het idd gewoon voor je in orde te maken. Je betaald er niet voor niets voor.[/quote:4028108b49]

  "Je betaald hier niets voor" wilde je denk ik zeggen? :wink:
  Als gedupeerde abonee ben ik niet van plan de monteur te betalen.

  d.[/quote:4028108b49]

  Hij bedoeld: je betaald niet voor niets voor dat chello classic abbo. Je wil dat, hebt betaald dus dan krijg je dat ook.
 • 1. hij bedoelT
  2. niet voor niets een knipoog achter mijn opmerking. kijk even wat ik bedoel. :wink:

  d.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.