Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

[OPGELOST] Kan mijn (lokale) website niet bereiken via URL

Anoniem
John
2 antwoorden
 • Ik heb op mijn lokale PC een website draaien maar ik kan deze alleen bereiken via localhost of het lokale IP-adres, niet via de URL.

  Nu weet ik zeker dat dit een bekend probleem was toen ik met ADSL begon een jaar of 4 geleden (de fora stonden toen vol met de vraag waarom men zijn eigen URL niet kon bereiken) maar ik hoor nu signalen dat het zeer wel mogelijk moet zijn. (tegenwoordig ?)

  Ik begin mij ondertussen af te vragen of dit een eigenschap van mijn ethernet modem is (Alcatel SpeedTouch Home, ca 4 jr oud) en of dit probleem is te ondervangen met een moderner modem.

  Wie kan mij hier antwoord op geven ?
  Alvast bedankt,

  John
 • Ik ben ondertussen op verschillende plaatsen de tip tegen gekomen om gebruik te maken van een proxyserver. Probleem is dat ik (ook via google) in een aantal uren geen adres heb kunnen vinden van een betrouwbare proxyserver, het hoeft geen anonieme server te zijn uiteraard.

  Wie heeft er voor mij een adres van een goede proxyserver ? Het liefst één van HCC maar ik weet niet of die er één hebben, op hun website kan ik het in ieder geval ook niet vinden.

  Alvast bedankt,

  John

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.