Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Webserver draaien via router

Anoniem
tengelgeer
3 antwoorden
 • Hoi,

  Ik heb de Sitecom DC-202 v2 router, en ik wil graag mijn PC ook als ftp / http server gebruiken. Er zijn 2 PC's op de router aangesloten. Als ik direct via het modem aangesloten ben, lukt het me wel, maar via de router niet. Moet ik misschien op de router een port forwarden naar mijn PC? Zo ja, weet iemand hoe? Zit het bij Virtual Servers?

  Groeten, Peter
 • Dat zit idd bij Virtual Servers, maar je moet voor een DL-server wel minimaal 512, eigenlijk minimaal 1024kbit/s hebben als upstream. Je moet bij virtual servers instellen dat je een HTTP server hebt draaien. Pas dan is toegang tot jouw pc van buitenaf toegestaan.
 • [quote:79527b20b8="turbo-pascal"]Dat zit idd bij Virtual Servers, maar je moet voor een DL-server wel minimaal 512, eigenlijk minimaal 1024kbit/s hebben als upstream. Je moet bij virtual servers instellen dat je een HTTP server hebt draaien. Pas dan is toegang tot jouw pc van buitenaf toegestaan.[/quote:79527b20b8]

  Ik ga het niet voor het echte publiek als webserver gebruiken, maar gewoon om soms ff een site op te zetten die iemand ff kan bekijken en om mensen bestanden te laten downen. M'n upload is nu zo'n 45 KB/ps (360 kbit/ps)

  Wie kan me zeggen wat ik moet doen?

  [img:79527b20b8]http://mp.wiggers.at.quicknet.nl/server.JPG[/img:79527b20b8]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.