Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

wat heeft wireless kaart met geluidskaart te maken?

Anoniem
BartT
2 antwoorden
  • Vreemd. Mijn nieuwe laptop met ingebouwde wireless lan-kaart (intel) heeft telkens moeite verbinding te krijgen met het access point. ALs hij eenmaal verbinding heeft is het signaal goed, maar iedere keer bij het opstarten is het weer afwachten of en wanneer de verbinding tot stand komt (ik zit op hooguit 10 meter van het access point met een dun, zachtboard wandje er tussen, maar zelfs zonder iets er tussen heb ik dat probleem). Maar het gekke is: mijn geluidskaart hapert (vertraagt zelfs) zolang er geen verbinding is. Zodra de verbinding tot stand komt loopt het geluid weer vloeiend. Iemand een verklaring hiervoor (en hoe kan ik dat acces-point beter vinden?)
  • Heel veel mensen plaatsen een Acces Point precies op de plek ,waar de meeste apparaten ïn-de-buurt" staan . Logisch natuurlijk ,want de kabels zijn standaard tussen de 2 en 5 meter….Een veelgemaakte fout dus..verder lijkt het mij handig ,om eens te besluiten de Lap-top en Mac (adres) toe te wijzen …Genoeg over te vinden op Internet lijkt me ..plus ,dat het (als het goed is )ook in de configuratie-handleiding wordt beschreven..Neus daar maar eens in … leerzaam en meteen van het gesodemieter af !! Dat je geluid vloeiend(er) wordt ná een juiste ontvangst van je wire-lessverbinding zegt genoeg…wel eens gehoord van MHZ 's ? (bijvoorbeeld ,dat een magnetron op dezelfde golflengte draait als bijv ALLE Acces-points,welke als GOED zijn gecertificeerd?)
    Kortom het ACCES-POINT op een andere plaats zetten óf de antenne(s) proberen horizontaal dan wel iets sxchuin of verticaal te "wijzen"kan ook nog uitkomst bieden. Koop de laatste verschenen CHIP eens en verdiep je in de EXTRA toegevoegde special ,welke gaat over alles ,wat met netwerken heeft te maken. ( ik heb geen enkele connectie met dit blad ..wél een abonnementje..gheghe) :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.