Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

kan opeens niet meer delen en

Sinds kort probeer ik na een backup van ghost mijn mappem weer te delen voor mijn andere computer(via een router) Nu is het zo dat als ik op delen klik een scherm zie die ik normaal nooit zie in xp pro,zoals deze map delen en machtigingen beveiliging,maximaal aanta gebruikers,etc. Ik heb dit nooit gehad normaal was het delen en share naam.Nu kom ik er niet uit, hij vind de computer wel in het netwerk als ik hem handmatig zoek maar wat ik ook deel er gebeurt niets. Hoe krijg ik nu de oude situatie terug,wat voor mij makkelijker is,of anders een goede uitleg voor dit voor mij nieuw probleem. Alvast bedankt.

Anoniem
Rick99