Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Evaringen met USR 808054 - Firmware v144b12 (125MB/s)

Anoniem
Bremmeteng
8 antwoorden
 • Hallo!

  Wie heeft de beta versie van de firmware voor de wireless router van US Robotics al gebruikt? (Deze maakt oa een snelheid van 125MB/s mogelijk, Framebursting, WMA etc).
  Hoe is je ervaring? Loopt het lekker of zit het nog vol met bugs?
  Als ik de router upgrade met deze firmware, moet ik dan ook alle adapters van USR met die beta versie laten draaien of werkt de oude ook nog? (Ik snap natuurlijk dat bij het niet updaten van de adapters die machines ook geen gebruik kunnen maken van de nieuwe functionaliteit, maar werk het nog?)

  Groeten

  Bram
 • Ik heb hem in gebruik, maar merk eerlijk gezegd geen verschil.<

  heb zelf de 808054, haal max 36 mbps
 • Heb je zowel de router als je adapters ge-update?
 • heb alleen een ap/router van USR.

  Adapter zit in het notebook ingebakken. Optimaal haal ik nu 54 mbs.

  125 ?? echt niet….
  Adapter in het notebook staat wel op "nitro mode enabled"…wauw…
 • Volgens mij is die snelheid (125mb/s) alleen haalbaar tussen USR producten. Andere producten babbelen 'gewoon' op het g-protocol (54 mb/s). Denk ik….
 • [quote:f3fdeadef5="Bremmeteng"]Volgens mij is die snelheid (125mb/s) alleen haalbaar tussen USR producten. Andere producten babbelen 'gewoon' op het g-protocol (54 mb/s). Denk ik….[/quote:f3fdeadef5]Dat zou idd een goed verklaring kunnen zijn. Ik heb zelf een wifi router die "super G" ondersteund en dat is ook iets waar standaard kaarten niet mee overweg kunnen.

  Waarom probeer je het niet gewoon uit?
 • Dat ga ik ook doen (zodra ik er een beetje tijd voor heb) maar aangezien het een beta versie is, leek het me wel veilig om eerst ff te checken wat de ervaringen ermee zijn… Anders wordt het weer een avondje achter (of voor) de PC hangen zonder uiteindelijk een verbetering te krijgen… Zonde van de tijd!

  Waar ik touwens ook veel tijd mee verlies is het inkloppen van de settings van de router na een firmware upgrade. Om de een of andere reden geeft mijn USR een error bij het inlezen van de opgeslagen settings. Klinkt dat bekend?
 • nee, klinkt niet bekend…leest de gegevens gewoon weer in….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.