Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Chello Kabel en een router ?

Anoniem
olanzapine
2 antwoorden
  • Ik heb chello kabel op mijn desktop en heb er een laptop bijgekocht om ook draad loos te kunnen internetten. Nu heb ik voor het draadloos internetten een router gekocht. deze router is van het merk SMC met het typenummer : 2804WBR V.2. Nu krijg ik het niet voor elkaar. Nu is mijn vraag of er iemand Chello kabel heeft en daar ook een router bijgekocht om draadloos te kunnen internetten via een laptop ? Zo ja, wat voor Router met typenummer, want dan gooi ik die SMC eruit. Want de mensen bij SMC zelf kunnen me ook al niet meer helpen(na twee weken bijna elke dag gebeld te hebben).

    Bvd,
  • Ik heb ook chello. Ik heb een LinkSys WRT 54G. Ook een notebook in de vorm van een Acer Travelmate 8003LMi is aanwezig.
    Via de Computer Totaal gids over netwerken heb ik het aan de praat gekregen. Je moet wel meteen de nieuwste firmware halen voor de router, want anders krijg je de WEB encryptie niet aan de gang.
    SP2 van Xp helpt voor het draadloos wel een stuk, want de verbinding is dan vrijwel steeds 54Mbit. Ook als ik met de notebook boven zit. (router staat beneden naast het modem)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.