Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

router verliest contact met internet

Anoniem
Tweaky
4 antwoorden
  • Ik heb veel gevonden over contactverlies vann routers, maar nog geen afdoende antwoord gezien. Het probleem is dat mijn pc met winxp pro srvpack1 een prima verbinding heeft met het internet @home als ik de ethernetkabel rechtstreeks aan de pc koppel. Doe ik dit echter via de router (USRobotics805454) via kabels dan lukt het internetten ook wel alleen na een bepaalde tijd (soms uren) wordt de verbinding verbroken en later (wel) weer hersteld. Downloadcontacten zijn dan wel foetsie natuurlijk.
    Is de router kapot of zit het in een instelling? Welke dan? Heb voor mijn gevoel alles al gehad. Firmware is recent.
  • uhm ik had dit probleem ook maar dan met een sweex router

    dat kwam dacht ik doordat de lease time van me ip adres op 8 uur stond ofzo :-?

    dat ik toen veranderd in 0 en nu werkt het goed
  • Als ik de leasetime op 0 zet dan is het gebeurd met de verbinding. Heb hem nu maar op 20 dagen gezet. Helaas, geen oplossing.
  • Leasetime wordt uitgedeeld door provider 8)
    Heb je je router al eens van de stroom afgehaald?? dat werkt bij mij thuis nogal eens.
    Anders een telefoontje met @home om te checken hoelang de leasetime is EN of je toevallig niet op een "drukke "kabel zit ( veel buren etc )
    Als dat t geval is kan @home in de verdeelkast t signaal opvoeren of een extra versterker plaatsen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.