Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

na sp2 wachtwoord nodig

Anoniem
Bert555
3 antwoorden
 • Hallo,

  Nadat ik sp2 heb geinstalleerd op mijn pc met win wx pro moet iedereen die op mijn computer wil kijken via het netwerk ineens een wachtwoord intoetsen. Gewoon op ok drukken werkt niet, en verder heb ik geen wachtwoorden ingesteld.

  Een tweede probleem is dat ik via msn geen bestanden meer kan versturen. Mischien ligt dat aan hetzelfde. Ik heb de firewall uitstaan, bestands en printerdeling toegestaan, maar dit helpt niet. Ik heb ook norton antivirus 2005 er op staan, maar dit is het volgens mij niet, want hetzelfde geval werkt bij een ander wel. Heeft iemand raad?

  Bedankt alvast.
 • Enkel Bill Gates heeft inzicht in Windows, maar een poging: check eens de gebruikers-rechten van hetgeen je toegankelijk hebt voor gebruikers.

  Het tweede geval zou ook te maken kunnen hebben met gebruikers-rechten ten aanzien van bestanden, 'effe checke'.
 • Jaap, bedankt. Even een zoekopdracht in help en ondersteuning naar gebruikersrechten was de oplossing. Voor de geinteresseerden; Je moet de wizard netwerk instellen nogmaals uitvoeren en dan "bestands en printerdeling inschakelen" aanvinken, kennelijk zet windows dit uit nadat je sp2 geinstalleerd hebt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.