Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Hub: aansluiten

Anoniem
Peter Vooges
4 antwoorden
  • Ik hier een hub (een redelijk oude, dus 1e vraag welke kabels moet ik gebruiken?) alleen wlke kabels moet ik erin doen. Ik heb een blaadje gekregen, en daarop staat dat ik de buitenlijn eerst in de hub moet doen, maar als ik dat doe heb ik geen telefoon verbinding meer, logisch. En moet ik, waar ik normaal een netwerkkabel naar de internet-pc heb die in de hub stouwen, [b:0e9706dd12]én 1 van de internet-pc in de hub[/b:0e9706dd12].

    Dus ik moet eigenlijk weten hoe ik het met de internet aansluiting doe, en of ik een netwerkkabel moet dan van de internet-pc naar de hub, en wlke kabel ik nou moet gebruiken.
  • [quote:d6ca04bf5b="markwelleweerd"]Ik heb een blaadje gekregen, en daarop staat dat ik de buitenlijn eerst … [/quote:d6ca04bf5b]Wat wil je in vredesnaam doen? Wat voor blaadje is het? Een telefoonlijn hoort in ieder geval nooit in een hub het past misschien wel …).
  • 3 pc's aansluiten op een hub, en zo iig internet verdelen onder die 3 pc's
  • Dan zul je op 1 van die 3 PC's ICS (Internet COnnection Sharing) toe moeten passen, en die andere 2 PC's dus laten i-netten met die 1ste PC die dus daarvoor altijd als eerste aan moet.

    De wizzard helpt je daar een heel eind mee.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.