Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

wijzigen domein

Anoniem
Bosje
2 antwoorden
 • Ik moet van mijn systeembeheerder met mijn laptop (Windows XP Prof) overstappen naar een ander domein (beide servers met Windows2003).
  Volgens hem betekent dat dan: weg alle instellingen van de software die lokaal geinstalleerd staat (Dreamweaver MX, Office XP).
  Ik zou toch veronderstellen dat mijn huidige profiel naar een nieuw domein overgezet kan worden. De lokale instellingen op mijn laptop zijn toch niet afhankelijk van het domein waar ik op inlog?

  Is het normaal dat je binnen het gebouw rekening moet houden waar je met je laptop inlogt om op een bepaald domein te komen?

  Een domein is toch een bepaalde omgeving waarin je werkt, dat staat toch los van de plaats van waaruit je inlogt (in een gebouw)
 • De plaats waar je kan/moet inloggen kan verschillend zijn. Er kunnen best meerdere (v)lan's zijn. En dan ligt het er maar net aan welke outlets doorgepatched zijn naar welk domein.

  Wat je instellingen betreft: gewoon je profiel naar de default user kopiëren. De nieuwe gebruikers (jou persoon in het nieuwe domein) wordt dan gebaseerd op de default user en dan krijg je vanzelf je instellingen weer terug. Persoonlijke documenten, favorieten en dat soort zaken gewoon even back-uppen in een andere map die je met je nieuwe account ook kan benaderen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.