Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Draadloze Router doet het niet meer

Anoniem
wally
4 antwoorden
  • Sinds gister zit ik met die probleem: Mijn router (Belkin F5D7230df-4) doet het niet meer.

    Het begon allemaal zo: Ik wilde gaan hosten voor een potje 'Fifa 2005', maar dit werkte opeens niet meer. In mijn webbrowser surfde ik naar het setup scherm van mijn router (http://192.168.2.1), en alwachtend kwam ik tot de conclusie dat dez niet meer werkte. Dit was vroeger ook wel eens het geval. Een kinderziekte o.i.d. Dus ik heb mijn router terug gezet naar fabrieks instellingen door de reset-knop, achterop het apparaat 5 seconden ingedrukt te houden. De router starte opnieuw op. Toen ik de indruk kreeg dat hij klaar was, probeer ik te connecten naar mijn router. Dit werkte niet. Het pzoeken naar de oorzaak was een kort werkje, want ik kwam er snel achter dat geen van mijn 3 draaloze netwerkkaarten in huis mijn router niet meer zien. Ik kan op geen enkele manier meer op mijn router komen. Settuppen lukt niet, hij ziet niet eens mijn router en kan ook niet connecten. Wat is het probleeme en wie kan mij dus hierbij helpen? *help*….

    PS> Om vragen te voorkomen als: "hoe kom je op internet". Is het antwoord: Ik lig nu direct met een UTP aan de modem verbonden..
  • De router niet resetten maar blind uitzetten en een uur van de spanning aflaten. Heeft al meerdere malen bij mijn kennissen en mij geholpen.
    Las van de week ook iets dergelijks op een site van een modemleverantier
  • ong. 12 uur al uitgehad.. werkt dus ook niet :(
  • gelukkig heb je nu weer een nieuwe van de garantie :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.