Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

kan mijn x-micro wlan router niet instellen

Anoniem
Anjo
4 antwoorden
  • Ik heb een x-micro wlan 11g broadband router gekocht(54mbit/s). Maar ik krijg de router tot nu toe nog niet aan de praat. Ik kan namelijk niet in de configuratie van de router komen. Volgens de gebruiksaanweizing is het allemaal zo makkelijk. Je hoeft alleen maar het ip adres van de router in internet exploirer intikken en je komt in een configuratiesite van de router. Nou bij mij niet dus. Ik gebruik mijn hoofdcomputer nu gewoon met kabel naar de router (niet wireless) om de router in te stellen. Maar zoals ik al zei kom ik er niet in. TCP/IP heb ik ingesteld om automatisch een ip adres toe te wijzen. Iemand enig idee waar het aan kan liggen? Alvast bedankt!
  • Probeer het eens met de volgende methode: zet de router aan zonder aangesloten kabels, 'disable' de netwerkverbinding op de pc, sluit de pc aan op de router, 'enable' de netwerkverbinding, zoek het configuratie-scherm op.
  • Jaap, ik heb gedaan wat jij zei maar dat helpt niets. Ik vind het echt vreemd dat ik niet in de router instellingen kan komen.
  • Het probleem is nog steeds niet opgelost. Ik kan maar niet in mijn router (x-micro wlan 11g router) komen om de instellingen te doen. Ik snap er echt niks van, je hoeft namelijk verder niks te instaleren of in the stellen. Behalve dat je moet zorgen dat bij lan verbinding bij eigenschappen het TCP?IP protocol is ingesteld op obtain an ip adres automaticly. Volgesn de gebruks aanweizig hoef ik verder alleen maar mijn browser op te starten en het ip adres van de modem (192.168.62.1) in te tikken, waarna dan een inlog schermpje zou moeten verschijnen en dan een pagina voor de instellingen van de router. Het zou zo makkelijk moeten gaan, maar ik krig dus helemaal niks als ik dat ip adres intik. De kabels zijn verder goed aangesloten. Dus ik snap niet waarom hij dat doet.

    Ik hoop dat iemand me kan helpen!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.