Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

aanschaf router, welke?

Anoniem
tdw
4 antwoorden
 • Simpel, ik zoek een router voor simpel gebruik, dus gewoon 2 computers in een netwerk en internet delen. Liefst zo goedkoop mogelijk, maar wel degelijk en simpel.

  Heb al eerder een router gehad, maar daarmee was gewoon geen internet mee te delen, ook niet na veelvuldig contact met de fabrikant. (Hulde, Edimax). Echter, toen werd gedeeld internet niet ondersteund door de provider, Wanadoo. Ik hoop dat het nu dus wel lukt.

  Bij voorbaat dank voor de adviezen,

  IM…
 • Ik heb zelf al tijden een SMC7004VBR. Nooit problemen mee gehad en installatie is fluitje van 'n cent. Ook het forwarden van poorten etc gaat eenvoudig. ( http://www.tweakers.net/pricewatch/19344 )
 • Ik heb een sitecom dc202 router, er zitten allerlei functies in en het online komen met die router is een fluitje van een cent. Draait hier prima icm tiscali en 2 pc's aan het internet. Ook in de tijd dat we hier chello hadden (en die geen 2 pc's of meer op het internet toelieten) was dat geen probleem dmv het clonen van het mac adres.
 • Hmmm. Beide routers hebben dezelfde specificaties en de zelfde prijs, maar ik denk dat ik maar voor de sitecom ga, omdat die in zowat elke winkel liggen.
  Overigens had die Edimax ook een mac-cloning functie, helaas wou dat toen ook niet baten.

  Ik probeer het gewoon weer, en hoop dat het dit keer wel lukt.

  Bedankt voor de reacties. Morgen even naar de winkel stuiven. :D

  IM.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.