Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Andere deeloplossing

Anoniem
Mehmet
5 antwoorden
 • Hallo,

  Ik wil het NET andersom dan de vraag van Orcer in http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=135427.
  Ik heb nl 2 PC's die ik via UTP aan wil sluiten en 2 PC's die ik draadloos aan wil sluiten op het internet via ADSL.

  Tot nog toe zit ik er aan te denken om 1 PC die via UTP aangesloten zit als server te gaan gebruiken en daar dus een wireless-kaart in te proppen. Maar ik vind dit niet de meest elegante oplossing.

  Kan iemand mij vertellen of hier ook andere oplossingen / producten voor zijn?

  bvd,

  Axel
 • Makkelijkst is natuurlijk gewoon een router met ingebouwde switch en access point. Dan kunnen alle pc's onafhankelijk van elkaar internetten. En zo duur zijn die dingen tegenwoordig niet meer.
 • Bedankt. Heb je nog een tip welke ik het best kan nemen? Ik wil natuurlijk weer voor dubbeltje op de eerste rang zitten :)
 • De Sitecom WL-114 heeft aansluitmogelijkheid voor zowel bedraad als draadloos. Is ook niet al te duur - maar er zit dan ook geen printeraansluiting op, en dat is natuurlijk nog mooier…
 • [quote:7d27537947="bavel"]De Sitecom WL-114 heeft aansluitmogelijkheid voor zowel bedraad als draadloos. Is ook niet al te duur - maar er zit dan ook geen printeraansluiting op, en dat is natuurlijk nog mooier…[/quote:7d27537947]

  Bedankt, Ik zat zelf aan de 3CRWE754G72-B van 3Com te denken. Iemand die mij kan vertellen wat de voor / nadelen hiervan zijn?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.