Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

draadloos signaal speedtouch 570i router

Anoniem
f.j.stols
5 antwoorden
 • Ik ben al eindeloos aan het harrewarren met KPN over klachten met mijn speedtouch 570i draadloos. Na (een tijdelijke en experimentele)verbinding maken met een laptop blijkt het signaal op 4 meter nog maar 40% te zijn, en in de kamer waar mijn pc staat 20%, en dat op een afstand van ± 8 meter. Heeft iemand hier een mening/advies over? Klacht is nl. dat de verbinding niet stabiel is, KPN stuurt mij langdurig met een kluitje in het riet.
 • Die Speedtouch is modem/router en tevens je accesspoint? Ik heb een grote hekel aan dit soort integratie, maar afijn. Zit er een normale ethernet-poort op die Speedtouch? Kun je daar een pc op aansluiten, bedraad, en internetten? Hoe is dan de internetverbinding, is die stabiel?

  Als die stabiel is en draadloos niet werkt of niet goed werkt, dan daar inderdaad de oorzaak van zoeken.

  Hoe heb je die wireless geconfigureerd? Welk OS op de notebook? Al geprobeerd onder Windows XP zonder of juist met SP2?

  Wat zegt KPN, wat is trouwens de rol van KPN in deze?

  groetjes Edmond
 • Die Speedtouch is modem/router en tevens je accesspoint? antwoord :ja. Zit er een normale ethernet-poort op die Speedtouch?antwoord: ja Kun je daar een pc op aansluiten, bedraad, en internetten? antwoord: ja, een tweede pc heeft een vaste verbinding,zit vlak bij de router..Hoe is dan de internetverbinding, is die stabiel? antwoord: ja
  Hoe heb je die wireless geconfigureerd? antwoord: moet ik navragenWelk OS op de notebook?antwoord:XP.Al geprobeerd onder Windows XP zonder of juist met SP2? antwoord: alleen met SP2

  Wat zegt KPN, wat is trouwens de rol van KPN in deze?Aantwoord(zo kort mogelijk)
  a) configureren kon indertijd alleen bedraad met laptop monteur.
  b) een recente door KPN gestuurde monteur liet mij achter zònder werkende adsl (deed het voordien wel).Bleek veroorzaakt te zijn door een nieuwe router hetgeen ik niet wist.. KPN was bereid een nieuwe monteur te sturen(tegen betaling! ) etc etc.
 • Wat gebruikte die wireless voor standaard, 802.11b of 802.11g? Schakel PCMCIA en WAP eens terug naar beide 802.11b. Hoe is het dan?

  groetjes Edmond
 • Vaak wil het ook wel eens beter werken als je een ander kanaal instelt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.