Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Aansluiten accesspoint op router.

Anoniem
Laurens
4 antwoorden
 • Hallo,

  Momenteel beschik ik over twee pc's die via een Draytek Vigor 2200 router met elkaar verbonden zijn en zo ook de internetaansluiting delen.

  We hebben nu een laptop aangeschaft en willen die graag draadloos verbinding laten maken met ons netwerkje en natuurlijk ook de internet verbinding laten delen.

  Als accesspoint is mijn oog gevallen op de Senao 2611CB3+D. Lekker krachtig, dus ik verwacht hiermee gezeur over wegvallende of zwakke signalen voor te zijn.

  Maar hoe sluit je zo'n ding op je netwerk aan? Is het voldoende om hem gewoon met een netwerkkabel in je router te prikken?
 • Wil nou niet gaan z**ken, maar als je zo'n ding koopt zit er doorsneematig een handleiding bij. :wink:
  Maar goed, als je je wireless aan de router hangt zul je IP alleen je schlepptop via de wizard in verbinding moeten brengen met je AP.
  Ik ken dat ding niet , als ie nl ook nog router is kun je ip alles aan die AP hangen en je oude router wegdoen, MAAR dan moet je ALLE instellingen nalopen
  suc6
 • Bedankt voor je antwoord.
  Ik heb dat ding nog niet dus de handleiding evenmin. Al wat ik wil weten is of het aansluiten simpel gaat met de spullen die ik momenteel heb of dat ik nog iets extra's moet aanschaffen.
 • kan je hem alvast lezen http://www.senao.nl/support/

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.