Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

extra acces point wireless netwerk?

Anoniem
jackdegek
4 antwoorden
 • wij hebben thuis een wireless netwerk, de router/acces point staat beneden in de huiskamer, de pc boven op de slaapkamer werkt prima hiermee, maar mijn eigen pc staat op zolder, en die verliest toch wel vaker de connectie… wat zeer irritant kan zijn, vooral als ik online een spel ben aan het spelen oid.
  ook bij het downloaden van grote bestanden is er veel ergernis als je net op de helft zit van 600mb en hij valt dan weg :cry:
  dus nu dacht ik als ik nou eens een extra acces point op de boven verdieping zet, zou dit helpen? connect deze dan automatisch met mijn router? dus zeg maar dat de verbinding dan van mijn router in de kamer, naar mijn acces point op de eerste etage gaat, en van daar naar mijn eigen pc, en dit uiteraard allemaal draadloos?
 • niemand?
 • Goedemorgen,

  Ik heb een extra Linksys acces point gekocht en geplaatst naast mijn desktop op zolder i.v.m. hetzelfde problem van wegvallen van verbinding.
  Het is DE oplossing vor mij, zo wellicht voor u ook.
  Succes en groet van Aleksandra.
 • Ok, bedankt voor je antwoord.
  Maar nu heb ik nog 1 raar probleem, ik heb de wireless router eens als test tijdelijk op de bovenverdieping gezet(had nog een lange utp kabel liggen), maar dan geeft hij op zolder aan dat hij een "zeer goed" tot "uitstekend" verbinding heeft, maar toch valt ie soms nog weg, dit probleem heb ik MET en ZONDER wireless zero configuration dus daar ligt het niet aan… wat kan dit zijn?

  edit/ ik moet er misschien even bij zeggen dat ik op dezelfde verdieping als de router ook een pc heb staan, waarbij de verbinding NIET wegvalt.. en bij de pc op de zolder wel..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.