Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

bluetooth

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Hallo,

  Ik hoop deze vraag is hier op zijn plaats.
  Heb een sony ericsson gekoppeld aan men pc via een usb-bluetooth adapter. In principe is er contact maar het loopt niet soepel en met fouten. Ik wil eigenlijk al mijn sms berichten op mijn pc opslaan om zo ruimte te maken. Nu kan ik deze smsjes downloaden naar microsoft outlook express, maar dan zie ik alleen de tekst niet. Of doe ik het op de verkeerde manier, heeft iemand ervaring hiermee??

  Bij voorbaat dank.
 • Iets duidelijker graag! Wat loopt er niet soepel?
 • De verbinding liep niet zo snel, maar dat valt toch reuze mee nu. Het probleem zit hem nu dus alleen met sms berichten. Ik krijg het niet voor elkaar om deze berichten op te slaan naar mijn pc. Voor de rest kan ik wel gewoon bestanden zoals afb., ringtones en thema's tussen de pc en de gsm versturen.
 • Dat je SMSjes niet zomaar via Bluetooth van telefoon naar Pc gezonden kunnen worden, zoals wel kan met ringtones e.d., is niet onwaarschijnlijk.
  Ringtones bijvoorbeeld zijn aparte MIDI-bestandjes, die afzonderlijk gekopieerd kunnen worden, zoals ook MP3tjes e.d.

  Mailbestanden (Outlook) op je PC zijn GEEN aparte bestanden, tenminste niet zoals ze zijn opgeslagen op je PC. Ze zitten allemaal gegroepeerd in een .DBX bestand dat alleen in zijn geheel te kopieren of te wissen is. Dat kun je ook niet benaderen om de afzonderlijke mails in dat .DBX bestand te bekijken.

  Daardoor kun je waarschijnlijk ook geen losse SMSjes naar Outlook exporteren. Die komen gewoon niet in dat .DBX bestand terecht als je ze los kopieert. Alleen Outlook zelf kan dat .DBX bestand maar in.

  Wat je wel misschien kunt doen, als je telefoontje dat ondersteunt is de funktie Synchroniseren gebruiken om bepaalde elementen, zoals SMS, te synchroniseren (gelijk te koppelen). Maar zelfs dan vraag ik me af of je je SMSjes in Outlook krijgt.
 • Ok ik snap wat j bedoelt. Maar ik heb een funktie op mijn telefoon dat heet print via bluethooth. wanneer ik hier gebruik van maak, dan wordt deze sms verzonden naar een aparte map op men pc met de naam Object.vmg. Alleen hoe open ik deze dan???? wat voor editor kan ik hiervoor gebruiken om het zeg maar te converteren naar een tekst bestand ofzo.

  groeten.
 • De extensie VMG is op het internet niet te vinden. De vraag is OF ie gewoon te openen is of dat het een synchronisatiebestand is. Staat er echt niets in je gebruiksaanwijzing?

  Je kunt 2 dingen doen:

  1. De helpdesk bellen. Meestal gratis als je het vanaf je eigen mobieltje doet.
  2. Oplossing zoeken op de site van de fabrikant. In jouw geval: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=nl&lc=nl&template=ps1&zone=ps&lm=ps1

  Ikzelf regel het contact tussen mijn Siemens en PC, behalve wat simpele Bluetoothzaken, met een USBkabeltje tussen mobieltje en PC. Met de door Siemens bijgeleverde software kan ik het interne geheugen en de bijgeplaatste geheugenkaart van het mobieltje dan gewoon benaderen als kleine harde schijven. Dat maakt het heen en weerschuiven van informatie wel erg gemakkelijk.

  Mijn eerste reaktie is: Bel je helpdesk!
 • Kun je het niet proberen te openen in kladblok?De tekst zou daar dan wel horen te staan.
 • heh,

  yesss het is gelukt, pfffff jullie hebben me goed geholpen.
  Ik kan met kladblok nu mijn smsjes gewoon lezen. hahah ok dan.

  thanks mensen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.