Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

alcatel speedtouch Pro nat rules

Anoniem
boudewijn2000
4 antwoorden
  • Ik heb dus een alcatel speedtouch pro. Maar nu wil ik onder het [nat]-> menu wat veranderen (toevoegen) in de applist. Volgens mij doe ik dat door bij [nat]-> bind te drukken. Dan krijg ik application = (typ ik dan in) dan krijg je port: hier typ ik dan 119 in en dan krijg ik: Failed to create nat binding. Iemand enig idee?
  • Ik weet niet precies hoe het config menu er bij jou uitziet, maar volgens mij heeft het met virituele porten toewijzen te maken? Dit werkt alleen als je de DHCP server automatisch UIT hebt staan.

    Zou anders niet zo gauw weten wat je bedoeld.
  • ik zoek echt een alcatel speedtouch home/pro kenner. die weet wel waar het over gaat.
  • Je moet niet met NAT –> bind aan de slag, maar met NAT –> create. Als je met telnet inlogt, geef je eerst het commando 'NAT'. Je komt nu in het onderdeel NAT. Hier geef je het commando 'create'. Je gaat nu een portmapping maken. Er worden een aantal vragen gesteld, zoals outside IP, Outside port, inside IP en inside port. Als je bij outside IP 0.0.0.0 invult, zet je de betreffende poort open voor heel het Internet. Als je hier één bepaald IP-adres invult, kun je alleen vanaf dat IP-adres een connectie opzetten via deze poort.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.