Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

ruzie met de 'powerknop'

Anoniem
Jim van Zweeden
3 antwoorden
 • Okee dit is vast een van de vaagste 'problemen' hier ooit gezien: Door een of andere vage reden (die hier niks mee te maken heeft) heeft mijn vader zijn pc leeggegooid (alles eraf) en vervolgens windows opnieuw geinstaleerd om weer met een shone lei te beginnen. Alles verloopt goed en alles doet het weer :) Maar dan… Je sluit de pc af en normaal gaat ie vanzelf uit en loop je weg. Maar nu moet je de powerknop maarliefst 10 seconden lang ingedrukt houden om hem uit te zetten??! :x en daarna ook nog het beeldscherm :( Daarvóór hoefde dat nooit en ging hij vanzelf uit.
  Snap er niks meer van :cry:
  Kunnen jullie mij helpen??
  Waar kan dit aan liggen?
 • Het zou kunnen zijn dat bij energiebeheer (configuratiescherm) het vinkje ontbreekt bij APM.

  Maar wat dit nou met netwerken te maken heeft???? Dus als bovenstaande het probleem niet oplost dan maar verplaatsen naar Hardware svp.

  Jim
 • [quote:5ac7516cc5]Maar wat dit nou met netwerken te maken heeft???? Dus als bovenstaande het probleem niet oplost dan maar verplaatsen naar Hardware svp[/quote:5ac7516cc5] ja srry ik d8 dat het te maken had met installatie en instellingen en had niet gezien dat het onder 'netwerken' stond :oops:

  Het lukt! :D probleem opgelost 8) Bedankt he

  Wout

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.