Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Port Forwarding SpeedTouch Pro

Anoniem
DaSmile
7 antwoorden
 • Hoi ik wil ook graag port forwarden ivm ventrilo en nog andere programma's. Ik was er al over begonnen in een andere topic maar daar kan ik niet meer posten :-? .

  Maargoed, port forwarden op een speedtouch pro. ik heb software geïnstalleerd van alcatel (zie andere topic), en het programma dat in de laatste C!T stond bij helpdesk was alleen voor een bepaalde serie en niet voor die van mij. :x iemand nog een idee hoe ik port forwarding voor elkaar kan krijgen??

  Groeten DaSmile
 • Deze vraag is al een aantal keren gesteld hierzo. Het sleutelwoord hier is 'telnet'

  Log met telnet in op je modem en geef het commando 'nat'. Hierna geef je het commando 'create' en de rest wijst zich vanzelf.
 • :o

  Gaat mij dit te snel? denk het wel… waar kan ik inloggen? en NAT of NAPT, staat nergens in menu oid. Kijk naar het plaatje in de andere topic…
 • Klik op de router wie je hebt en dan portforwarding for the alcate/speedtouch etc.
  http://www.portforward.com/routers.htm
 • Het plaatje in het andere topic moet je vergeten en in plaats van met Internet Explorer, log je in met telnet op je modem. Hierin geef je de commando's die ik eerder noemde.
 • volgende probleem…

  [i:34f7ac469a]Invalid Password[/i:34f7ac469a]

  Ik heb password opgezocht met http://security.sdsc.edu/self-help/alcatel/challenge.cgi en nog een paar sites, maar het password blijft hetzelfde.

  User name gebruik ik: EXPERT.

  Iemand een idee? Geef ik een verkeerd w8woord of verkeerde username?

  Groeten DaSmile
 • Standaard is het telnet wachtwoord leeg. Je kan dus gewoon een enter geven als je gaat inloggen met telnet, tenzij je dit zelf ooit een keer gewijzigd hebt.

  Het wachtwoord waar jij het over hebt, is het EXPERT-wachtwoord. Dit heb je pas nodig nadat je bent ingelogd met telnet, om je modem te tweaken of de tweak ongedaan te maken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.