Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

E-tech router icm met @home telefonie

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Hallo

  Ik heb een raar probleem: Onlangs heb ik van essent telefonie van de kabel besteld en aangelegd en het werkt best mooi. Voorheen had ik ook al internet via dezelfde maatschappij en ook via een router gesplitst naar een tweede pc. Sinds ik telefonie erbij heb gekregen, heb ik een nieuw modem gehad van Essent en werkt internet via de router niet meer. Als ik mijn pc rechtstreeks aansluit op de modem (en natuurlijk de computernaam goed zet) werkt internet wel. Wanneer ik de router ertussen zet niet meer. Ik heb netjes weer (die was namelijk veranderd) mijn loginnaam overgebracht van de pc naar de router. Niet werken. MAC-adres gecloned. Niet werken. Opnieuw vanuit een hardware reset van de router de instellingen opnieuw gedaan. Niet werken. Router bij iemand anders getest en dan werkt de router wel (dus router is ok). Fixed IP gebruikt in de router. Niet werken. Firmware van de router geupdate. Niet werken.

  Ik krijg gewoon geen IPadres toegewezen via de router.


  Rara hoe kan dit. Iemand ervaring hiermee?


  mvg Santi
 • Meldt het eens bij de Nederlandse vestiging/vertegenwoordiging van de fabrikant van de router, misschien kunnen ze het verhelpen met het een of ander. (Een modernere firmware?)
 • Heb ik gedaan, die komen steeds met meer vragen over of ik de computernaam wel goed heb ingevuld en ohet geen beta test betreft

  mvg Santi

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.