Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Firmware voor Sweex Wireless broadband router 54 Mbps

Anoniem
DickjeCX
2 antwoorden
 • Hoi,

  Ik ben op zoek naar een iets minder recente firmware versie van deze router , dit omdat de recentste versie (25-01-2005) juist een oudere versie is dan de op 1 na recentste versie. Dit viel mij op toen ik (na de firmware upgrade) bij de router zag dat de firmware versie uit 2 augustus 2004 stamt.

  Die firmware versie heeft als gevolg dat sommige sites niet meer werken (terwijl als ik geen router gebruik de sites het gewoon doen). Ik wilde een 'oudere' firmware versie erop zetten, maar helaas kwam ik erachter dat ik de 'oudere firmware' versie ben kwijtgeraakt.

  Op de website zelf staat er bij FAQ een oude firmware versie, daarentegen doet die link het niet.

  Nog even ter samenvatting:
  - Nieuwe firmware versie geinstalleerd -> firmware bleek oudere versie te zijn -> router werkt niet goed -> helaas geen backup gemaakt van voorgaande firmware -> probleem

  Weet iemand een website waar ik minder recente firmware versies mbt de router kan vinden, of kan iemand die die router ook heeft zijn firmware versie naar mij mailen?

  Overigens heb ik sweex support gemaild over dit probleem. Na 3 dagen helaas nog geen reactie.
 • Als ze niet reageren, kun je er voor kiezen om nog een mail te sturen. Reageren ze daar niet op, zou ik ze opbellen. Zie hier voor telnr: http://www.sweex.nl/content.asp?dataID=1982

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.