Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

sweex router lan-verbinding weg

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik heb hier een sweex router (4-ports) en soms valt zomaar de LAN-verbinding weg, ik moet dat de stekker van de router eruit trekken en weer erin stoppen en dan werkt het vaak wel weer. De lampjes op de router branden allemaal wel gewoon. De verbinding van dus ook weg op alle computers, dus het probleem zit niet in m'n pc.
  Weet iemand toevallig of dit een bekend probleem is en hoe dit is op te lossen ? Het updaten van de firmware is geen optie, want sweex heeft voor deze router geen nieuwe firmware en gaat deze ook niet uitbrengen. :-?
 • Resetten zodat de instellingen eruit zijn. En dan opnieuw instellen. Dan weer proberen.
 • Dat heb ik ook al geprobeerd, maar het probleem bestaat helaas nog steeds. :(
 • Welke router heb je precies?
 • Het gaat om deze router: http://www.sweex.com/product.asp?pId=302
  Alleen dat de versie daarvoor (LB000020) waar ze dus geen firmware meer voor maken.
 • Ik heb ff voor je nagezocht. Die firmware maken ze niet meer. Was je waarschijnlijk zelf ook al achter. Heb ff met google gezocht, vele bozen mensen die balen. Zie o.a. hier: http://www.chelloo.com/forum/index.php/topic,4318.msg47882
  Ik weet niet of je nog garantie op dat apparaat hebt? Anders zou ik het terugbrengen. En een ander merk nemen, want de service laat te wensen over als ik dat zo lees op internet. Garantie is meestal 2 jaar…. maar kan ook weleens langer zijn. Als je geen garantie hebt contact met Sweex opnemen of ze die firmware kunnen sturen. E-mailen kan weleens lang duren, je kunt dan beter bellen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.