Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Draadloos netwerk probleem: de ene wel, de andere niet

Anoniem
None
2 antwoorden
  • Al enige tijd draait er bij mij een draadloos netwerk met Sitecom-spullen. Onlangs heb ik twee nieuwe computers erbij gezet (voor mijn dochters). Voor mijn oudste dochter is het haar tweede pc (ze had al een notebook) op haar kamer. Nadat alles een tijdje goed gewerkt heeft, kan haar nieuwe desktop geen draadloos netwerk meer zien, terwijl haar notebook (in dezelfde kamer) wel verbinding heeft. Ik heb het draadloze usb adapter gewisseld met die van mijn andere dochter, maar zelfde resultaat. Als ik de Sitecom monitor software draai, zie ik geen enkel draadloos netwerk (terwijl ik normaal gesproken, en op de andere pc's, de netwerken van de buren kan zien).
    Na het herinstalleren van de software werkt het netwerk even en kan ik enkele seconden op internet, daarna valt het signaal weg en zie ik weer geen enkel draadloos netwerk. Ra ra????? Iemand een idee???
  • Welke Windows draait er op die laptop die niet werkt? Als je de laptop bedraad aansluit werkt het dan wel? En valt-tie dan niet weg? Ik zou dat ff uittesten dan weet je ook echt of het in het draadloze zit.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.