Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

draadloos netwerk

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Hey

  Ik heb al een tijdje een draadloos netwerk nog nooit echt problemen mee gehad, alleen 4 maanden geleden begon er zich een probleem voor te doen. Als ik me laptop aanzet dan start internet gewoon op, maar na ongeveer 5 minuten valt hij uit, en dan moet je het internet weer aanzetten, ongeveer weer 5 minuten en dan valt hij weer uit. na een tijdje moet ik me laptop opnieuw opstarten omdat hij me hele netwerk niet meer kan vinden. Weet iemand hier misschien een oplossing voor

  Me computer draaid op windows xp proff.. ik heb draadloos netwerk van linksys..

  alvast reuze bedankt..

  groetjes Brian
 • Doe je iets met bittorrent? Azureus geeft bij mij soortgelijke problemen. Ik heb een WRT54G router icm Speedtouch Home modem. Door de modem zelf de verbinding op te laten bouwen en de router als router te gebruiken (ipv als gateway) is het iets werkbaarder, maar dan nog moet ik af en toe mijn router rebooten. Zonder Azureus geen problemen.
 • ik gebruik inderdaad bittorrent… Maar verder ben ik niet echt een proff in het gebruik van me computer, meeste problemen kan ik nog wel oplossen, maar hierbij heb ik toch snel iets van, tsjah. Maar het heeft dus te maken met bittorrent?
 • Het schijnt iets te maken te hebben met het aantal connections dat actief is als je aan het downloaden/sharen bent. Probeer eens een tijdje zonder bittorrent te werken en kijk dan of het probleem uitblijft. In Azureus kan ik het maximum aantal connections lager zetten, maar dat helpt bij mij niet echt. Verder kan een firewall in de weg zitten. Als je die een in je router hebt zitten kun je die eens uitzetten, of als je windows/mcafee/zonealarm firewall gebruikt: zet es uit, kijk of het beter wordt.
 • ik ga het proberen, thanxs voor de hulp
 • ik heb het een tijdje geprobeerd zonder het programma.. Maar hij blijft uitvallen.. iemand nog ideetjes.. ik weet niks meer.. :cry:
 • Ik heb dat probleem in iets mindere mate gehad, de verbinding viel één of twee keer per avond weg. Opgelost door nieuwe firmware in de router.
  Daar kun je trouwens meerdere versies van vind, de software van Linksys zelf en diverse anderen die meer of minder extra's hebben toegevoegd.
  Ik heb zelf de originele firmware gebruikt voor een upgrade.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.