Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

netwerk met router

Anoniem
reg
4 antwoorden
 • beste(n), heb volgend probleem :
  heb netwerkje pc-laptop met router met ingeb adsl-modem, bon de 2 computers zien elkaar, bestanden zijn gedeeld, zonder fout
  echter op pc staat een medisch programma dat ik graag zou willen openen vanaf de lapotop : daar (op de laptop) zie ik het gedeelde programma effectief staan vanop de pc maar van zodra ik het start icoon aanklik vanuit de laptop kan ik het programma niet openen : rara : ligt dit aan het netwerken meer specifiek door de router nl dat deze een firewall opwerpt (ik heb ook zone-alarm staan maar dat doet niets terzake nu)
  enige tips zijn welkom
  dr weekx r
 • De meeste programma's dienen op de PC zelf geïnstalleerd te zijn. Er zijn vaak DLL bestanden nodig en register-instellingen.
  De optie die jij gebruikt is bedoeld voor het delen van informatie.
  Mogelijk kan je wel het programma ook op de 2e PC zetten en gebruik maken van dezelfde gegevens.
 • [quote:832334eb93="reg"]… daar (op de laptop) zie ik het gedeelde programma effectief staan vanop de pc maar van zodra ik het start icoon aanklik vanuit de laptop kan ik het programma niet openen[/quote:832334eb93]Wat is de precieze foutmelding? Het kan door het programma/Windows of door het netwerk veroorzaakt worden. De melding geeft daar antwoord op.
 • Beste,

  je kan misschien java gebuiken in samenwerking met een citrixserver?

  Maes Sebastiaan

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.