Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Draadloos netwerk werkt niet meer

Anoniem
sander moolenschot
3 antwoorden
 • Hoi

  Ik heb sinds kort een draadloze ontvanger van linksys via USB. Werkte prima tot een week geleden. heb van alles geprobeert maar niks helpt. Als ik
  de computer met ontvanger in een andere ruimte zet werkt deze weer wel.

  Verder maak ik ook gebruik van een laptop met draadloos internet zodra ik daar mee op de plek ga zitten waar de ontvanger staat werkt hier het draadloos netwerk ook niet meer.

  Verder heb ik wel een logitech z-5500 set. Zou het er nu aan kunnen liggen dat de speakers van dit systeem het signaal verstoren. ik zou verder geen idee hebben waar het aan zou kunnen liggen

  Alvast bedankt sander.
 • Wat je zou kunnen proberen is een anders channel gebruiken of deze desnoods op auto zetten. Dit moet dan uiteraard zowel op het AP als op de client aangepast worden.
 • Omdat e.e.a. ruimteafhankelijk is (wel/niet werken) ligt het niet aan de instellingen maar aan omgevingsfaktoren. Niet alleen je luidsprekers, maar ook DECT telefoons, en allerhande andere apparatuur, kunnen nare invloed hebben. Enige manier om er achter te komen wat de oorzaak is, is om stuk voor stuk alle elektrische/stralingsapparatuur uit de kamer te verwijderen.

  Voorbeeld: bepaalde afstandsbedienende apparatuur in mijn huiskamer (verlichting bijv.) werkt niet goed als mijn WIFIverbinding aanstaat. Ik heb in feite het omgekeerde.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.