Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

P2P en Gameservers geblokkeerd -> hoe poorten opengooien?

Anoniem
Cembalo1
3 antwoorden
  • Beste medeforummers,

    Ik heb het probleem dat de bij ons het hele internet wegvalt, wordt afgesneden, als een van onze computers gebruik maakt van een P2P share programma zoals limewire, ares, ect. en dat bij CSS heel veel servers worden geblokkeerd. De computer vindt er meestal maar 78, terwijl er bij een vriend onafgebroken servers worden gevonden zodat dat aantal op de 25000 kan liggen :lol: .

    Nu heb ik al eens eerder hier een topic over geopend en jullie adviseerden mij "de poorten open te gooien" bij de router. Nu kon ik niet in de router komen doordat onze router verbonden is met een W-accesspoint. Maar met een gewone netwerkkabel kom ik ook niet in de router. Wat kan het probleem zijn? Hoe moet ik trouwens de poorten open doen? Graag tekst en uitleg!

    Aljosja
  • Misschien wat meer info? Welke router heb je enzo? En gebruik je wel het goede IP-adres?
  • de router is een SMC7204 en deze is verbonden met de W-accesspoint SMC2870. Als ip-adres type ik 192.168.1.1 en dan krijg ik een inlog schermpje van winxp met als kopje de naam van de router waar ik een wachtwoord en een gebruikersnaam moet invullen. Op internet heb ik al gevonden dat dat admin als gebruikersnaam moet zijn en smcadmin als wachtwoord, maar als ik dit drie keer heb ingetoetst, krijg ik op de internetpagina [b:380a08abb7]401 Unauthorized Access[/b:380a08abb7] te zien. Wat moet ik doen? Ik ben nu echt fysiek verbonden met de router, dus de accesspoint staat er helemaal buiten…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.