Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Router met instellen downloadsnelheid mogelijkheden.

Anoniem
micky.g
8 antwoorden
 • Hallo,

  Wie weet een goede router die niet al te duur is waar ik beperkingen kan opleggen voor de download snelheid.

  Netlimiter heeft geen zin omdat dit is uit te zetten op de pc.

  Groet,
  Rogier
 • Bedoel je, zoals je het letterlijk zegt, de downloadSNELHEID of heb je het over een downloadLIMIET? Dus zoveel Gigabytes per week/maand?
 • [quote:44e1f69363="KeesA"]Bedoel je, zoals je het letterlijk zegt, de downloadSNELHEID of heb je het over een downloadLIMIET? Dus zoveel Gigabytes per week/maand?[/quote:44e1f69363]

  ja de snelheid…… Limiet kan me niet zoveel schelen. Alleen ik word er gek van dat ik geen website meer kan openen omdat mensen bij mij in huis de volledige bandbreedte pakken.
 • hmmzz volgens mij bestaan die routers niet..heb ze althans nog niet gezien.
 • zou ik moeten nakijken thuis, maar volgens mij kan m'n Linksys WRT54G dat wel. Hij heeft in ieder geval downloadlimiet en tijdlimiet, maar volgens mij ook 'bandbreedtelimiet'.
 • [quote:2fad82f2f1="kid jansen"]zou ik moeten nakijken thuis, maar volgens mij kan m'n Linksys WRT54G dat wel. Hij heeft in ieder geval downloadlimiet en tijdlimiet, maar volgens mij ook 'bandbreedtelimiet'.[/quote:2fad82f2f1]
  Zoiets dacht ik ook al. Weet het alleen niet zeker.
  IS d'r niets met QoS te knutselen?
 • Heb in Qos alleen een beperking gevonden voor de uploadsnelheid. En je hebt nog allemaal instellingen voor wanneer welke pc wel en niet het netwerk op mogen. Wat je wel kan doen is in qos prioriteiten instellen, ik denk dat als je daar al jouw progs op high zet en die zooi van anderen op low dat het probleem dan ook is verholpen.
 • Hallo Madcrow,

  Volgens mij moet het lukken met een linksys ( het is wel een speciaal type.. de productnaam eindigd op GL) daar zit een complete linux-distro in en die kan met een andere speciale vrij distro vervangen worden… Ik heb hem zelf niet maar ik denk dat je met google zo gevonden heb. Deze is wel wat duurder dan de normale linksys.

  Succes

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.