Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

netwerken verwijderen

Anoniem
None
10 antwoorden
 • Ik ben het zat , ik heb alle tips van het internet geprobeert maar niets helpt.
  Nou wil ik alle draadloze netwerken die ik heb verwijderen maar hoe doe ik dat?
  Als ik op voorkeursnetwerken klik dan kan ik ze uit dat lijstje verwijderen maar als ik dan verbinding probeer te maken dan staan ze er toch weer bij?
 • Dat is logisch… Windows ziet ze automatisch… je kan wel instellen dat je één bepaald netwerk als standaard verbinding wil hebben… Je kan ook de driver van je netwerkkaart gebruiken in plaats van WZWC (windows zero wireless configuratie)-module… meestal kan daarin één specifiek netwerk instellen.
 • OK maar ik wil ze nu verwijderen……echt verwijderen…..hoe doe ik dat?
 • RK schreef het al:[quote:0366a8b148]Dat is logisch… Windows ziet ze automatisch… [/quote:0366a8b148]Je kunt nou eenmaal niet het draadloze netwerk van bijvoorbeeld je buurman uitschakelen, dat vindt hij vast niet goed :wink: .

  Radiogolven reizen nou eenmaal vrij door de lucht en dus kun je niet voorkomen dat jouw draadloze netwerkkaart ze ontvangt.

  Gr,
  Jim
 • Dat bedoel ik ook niet , sorry ik was niet echt duidelijk.
  Ik heb zelf drie keer een netwerk geprobeert op te zetten dus ziet windows die drie netwerkjes ook , alleen krijg ik geen verbinding met de computer boven dus wil ik die overbodige netwerkjes verwijderen.
  Misschien lukt het als ik met een " schone lei " opnieuw begin.
 • O, oké. Maar dan kun je ze toch gewoon via Start/Instellingen/Netwerkverbindingen met een rechtsklik verwijderen. Mits ze niet in gebruik zijn natuurlijk want dan is die optie grijs.

  Gr,
  Jim
 • Als ik kijk bij "Start/Instellingen/Netwerkverbindingen" dan zie ik geen enkel netwerk , alleen onder elkaar:

  internet gateway
  internet verbinding—internet gateway—–verbonden—-internet verbinding

  Lan of snelle internet verbinding
  LAN verbinding———lan of snelle internet-verbinding—verbonden-gedeeld–VIA rhine II fast internet
  draadloze verbindinglan of snelle internet-verbinding–niet verbonden–Trust speedshare turbo

  wizzard
  wizzard nieuwe verbinding—-wizzard
  wizzard netwerk instellen——wizzard

  met de nodige icoontjes ervoor
 • [b:abb7bceb0a]Reijer Hollander schreef:[/b:abb7bceb0a][quote:abb7bceb0a]Als ik kijk bij "Start/Instellingen/Netwerkverbindingen" dan zie ik geen enkel netwerk[/quote:abb7bceb0a]Nou, ik zie in je lijstje een ICS-verbinding, een ethernet-netwerkkaart en de draadloze netwerkkaart.

  Maar blijkbaar mis ik iets want waar zie je die netwerkjes dan precies die je zo graag wilt verwijderen?

  Gr,
  Jim
 • Die zie ik als ik dubbelklik op het icoontje rechtsonder van de draadloze netwerkverbinding en klik op netwerklijst vernieuwen of bij geavanceerde instellingen op het tabblad draadloze netwerken
 • Nou, hier moet ik helaas even passen. Volgens jouw zie je daar dus niet bestaande netwerkjes die je zelf hebt aangemaakt. Maar ik kan daar bij mij niets anders vinden dan draadloze netwerken die gewoon echt "in de lucht" zijn. Die van mezelf, de overbuurman en nog één in de buurt waarvan ik niet weet waar die precies uithangt.

  Maar zoals ik eerder al schreef: die kun je uiteraard niet verwijderen. Maar wat jij dan ziet wat ik niet zie (klinkt lekker duidelijk, maar je begrijpt wat ik bedoel), en wat er bij jouw dan anders is, geen idee eerlijk gezegd.

  Dus als een ander (een draadloze ouwe rot of zo) hier wat van snapt, dan graag !!!

  Gr,
  Jim

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.