Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

netwerk adres verkrijgen

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hallo, ik heb een linksys draadloze G adsl home gateway, 1 pc met kabel, 2 laptops draadloos aangesloten om te kunnen internetten via bredband van hcclite. Wat er gebeurd is weet ik niet echter de draadloze verbinding met de linksys is uitstekend maar het netwerkadres is niet te verkrijgen waardoor ik met de laptops gaan verbinding krijg met internet. Waar vind ik dit netwerkadres of hoe krijg ik het correct ingesteld. xphome sp2, bvd Theo
 • Start > uitvoeren > cmd > ipconfig /release
  Start > uitvoeren > cmd > ipconfig /renew

  Krijg je nu nog steeds geen (goed) adres?
 • Start > uitvoeren > cmd > ipconfig /release
  Start > uitvoeren > cmd > ipconfig /renew

  Krijg je nu nog steeds geen (goed) adres?

  Als ze het ineens beiden niet meer doen, kijk dan even in de router je SSID en WEP of WPA sleutel na. Daarna op de laptops oude wireless profiel even weg gooien en op nieuw er in zetten.
 • [quote:f0eefd3d53="JBS"]Start > uitvoeren > cmd > ipconfig /release
  Start > uitvoeren > cmd > ipconfig /renew

  Krijg je nu nog steeds geen (goed) adres?[/quote:f0eefd3d53]

  Bedankt, echter bij release staat er kan geen enkele berwerking op lan verbinding worden uitgevoerd als het medium ervan niet is aangesloten. ip adres is reeds vrijgegeven

  bij renew, idem 1e regel, vervogens staat er; er is een fout opgetreden bij het vernieuwen van deze interface: draadloos netwerkverbinding kan geen contact met de DHCP server maken, aanvraag is verlopen.
  Wat betekend dit en hoe te verhelpen, Theo
 • Eureka, combinatie van info heeft het probleem opgelost, bedankt allemaal, Theo.
 • [quote:c00f9d781c="tverheijden"]Eureka, combinatie van info heeft het probleem opgelost, bedankt allemaal, Theo.[/quote:c00f9d781c]Vertel even wat nu precies het probleem was. Kan interessant zijn voor andere mensen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.