Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

shareaza en internet explorer

Anoniem
vegeta1976
5 antwoorden
 • Hallo
  ik heb het volgende probleem. Ik een wireless internet verbinding maar als ik shareaza aanzet heb ik geen verbinding meer met het internet. Het valt weg. Ik kan nog wel msn en shareaza is ook verbonden, maar site`s bekijken lukt niet. Ik heb de poort wel geopend voor shareaza. Ik heb een Belkin wireles modem, en hem beveiligt.
  Wie kan mij helpen
  bvd
 • kan niemand me helpen :(
 • Shareazaa even de-installeren en een nieuwe installatie doen. Bij het installeren kiezen voor het zelf door het programma laten kiezen van de instellingen voor de verbindingen.

  Tevens bij installatie de keuze maken voor de correcte verbindingssituatie (thuisnetwerk meen ik).

  Vink je bij de installatie een van deze twee verkeerd aan dan krijg je structurele problemen. Zelfs als je alles goed doet heb je bij een draadloze verbinding kans op terugkerende verbindingsproblemen. Op mijn vorige draadloze router gaf Shareazaa ook regelmatig verbindingsproblemen, ondanks dat ik alles had gedaan voor de juiste instellingen. Het programma is gevoelig in combinatie met draadloos netwerk.

  Mocht je met een herinstallatie de zaakjes niet goed krijgen dan zou ik gewoon uitwijken naar een ander progje, zoals Limewire.
 • dank je Kees. Hij werkt weer, alleen de snelheid is laag. Ik heb een download snelheid van 4 mb maar daar komt ie nie! Ook al zijn er bronnen van 20, 30 soms meer dan 100. Hebb je misschien nog 1 tip hiervoor.
  Alvast bedankt.
 • Kijk hier maar eens ongeveer middenin de tekst: http://wiki.shareaza.com/static/OptimizeDownload

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.