Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Experia box

Anoniem
peterkramer
1 antwoord
 • Ik heb InternetPlusBellen besteld en zit nu te wachten op de Experia box. Om een beetje voorbereid te zijn op de dingen die komen gaan wil ik graag nog enige informatie.

  Als ik het allemaal goed heb begrepen komt de Experia box te staan op de plaats waar de telefoonaansluiting zit. De telefoon wordt er op aangesloten en ik kan draadloos internetten. Maar een etage hoger heb ik vier computers staan die ik gedraad wil aansluiten.

  [1] aan de Experia box zitten vier aansluitingen voor gedraad netwerk - het zal toch niet de bedoeling zijn dat ik vier netwerkkabels naar de etage trek ?
  [2] kan ik volstaan met één netwerkkabel op één aansluiting (welke ?) op de Experia box en die op de etage te verbinden met een hub/switch
  outer ?
  [3] zo ja, wat moet het worden - een hub, een switch of een router ?
  [4] kan ik misschien mijn Draytek Vigor 2200E router gebruiken ?
  [5] hoe krijgt in dat geval - als elke computer dus op één aansluitpunt van de Experia box is aangesloten - elke computer zijn eigen adres ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.