Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

instellen router linksys WRT54G achter modem/router Zyxel ??

Anoniem
roy_startpag
3 antwoorden
 • Hoe stel ik de linksys router WRT54G ( wireless) in die achter de modem/router Zyxel 2000series ( tiscali)komt te ziiten? Heb al op internet gekeken maar kom er helaas niet uit. Heb een en ander al ingesteld via de bijgeleverde CD maar kom internet niet op. Graag een duidelijke reactie..ben er niet zo in thuis
  Bedankt,
  Jan
 • Router van de provider aansluiten op de WAN-poort van je Linksys router. En dan de router van Linksys als DHCP instellen. En dan zouden alle bekabelde computers internet moeten hebben.

  Voor wirelles moet je op elke computer driver van je draadloze NIC installeren. Vervolgens kan je met de router connecten via Windows of via programma van de fabrikant. Vervolgens moet in de router wirelles aangezet worden. Let op: soms kan het voorkomen dat de NIC en de router niet goed op elkaar afgesteld zijn. Je hebt namelijk verschillende technieken: 802.11b, 802.11g, 802.11 pre-N. Niet elke NIC en router ondersteund elke techniek.
 • Heb een en ander zo aangesloten en ingesteld maar werkt niet. Kom niet op internet. Moet ik bepaalde Ipnummers niet anders instellen?En hoe?
  Jan

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.