Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Draadloos netwerk zeer traag en slechte verbinding

Anoniem
oeroe
10 antwoorden
 • Ik heb een digiconnect met mimo techniek, deze zou 100m binnen huis moeten halen, er zitten wel 2 vloeren tussen maar zelfs als ik me laptop naast de router zet dan haal ik op max 500kb terwijl ik met draad gewoon 1300 haal internetverbinding.

  als ik op me kamer zit * zolder, dan haal ik op max 200, en valt het signaal regelmatig weg,

  de router staat nu beneden kan hem eventueel verplaatsen naar boven maar wil mijn laptop graag in het hele huis kunnen gebruiken.

  ik vermoed dat er ergens een instelling niet goed staat die het signaal beperkt waardoor ik zo slecht bereik heb, het probleem zit niet in mijn laptop, heb deze op me werk getest hier werkt deze gewoon goed en snel, ziet zelfs vliegtuigen overvliegen met draadloos netwerk *vlakbij schiphol werk ik*

  dus het bereik van me laptop is goed tot zeer goed, router niet.

  wie weet hier een oplossing voor kan geen andere conclusie trekken dan of router niet goed of foute instelling
 • weet even geen oplossing hiervoor, maar is een dubbelpost met die in anders (netwerken), en dat verwart ons nu eenmaal.
  ik stel voor die andere op slot te doen, omdat hier de vraagstlling uitgebreider is.
 • niemand enig idee?
 • wat een *piep* forum is dit als ik even heel eerlijk mag wezen,

  iedereen loopt hier mekaar alleen maar af te zeiken en support wordt hier niet geboden heb meerdere malen om hulp gevraagd, maar om nou te zeggen dat er hier nog egt iemand is die support wilt verlenen nee, had hier toch wat meer van verwacht,

  dit forum is voor mij als RIP afgeschreven de oude tijden waren hier veel beter
 • [quote:9dffcad5c2="allcheats"]wat een *piep* forum is dit als ik even heel eerlijk mag wezen,

  iedereen loopt hier mekaar alleen maar af te zeiken en support wordt hier niet geboden heb meerdere malen om hulp gevraagd, maar om nou te zeggen dat er hier nog egt iemand is die support wilt verlenen nee, had hier toch wat meer van verwacht,

  dit forum is voor mij als RIP afgeschreven de oude tijden waren hier veel beter[/quote:9dffcad5c2]

  Wellicht dat niemand ooit gewerkt heeft met dit apparaat. Wat mij betreft is het een loos B-merk en zou ik hetzelf nooit zo snel gebruiken. Ik ga liever af op Wirelles van Linksys. En natuurlijk ligt de ophanging van een AP er ook aan, (voor de reikwijte van het signaal). Wellicht moet je proberen om eerst zonder encryptie de boel te testen, signalen te veranderen enz.

  Ten tweede.. iedereen is vrij een antwoord te geven (die gene van de dubbelpost had ook gelijk). Maar goed er is hier geen support desk wellicht kan je die eens bellen. En ten tweede kan je altijd terug naar de winkel. AP's ligt aan iedere ligging.
 • [quote:6ef02bc484="allcheats"]wat een *piep* forum is dit als ik even heel eerlijk mag wezen[/quote:6ef02bc484]Nee, dat mag je nou eens niet. Je post een vraag en eist vervolgens binnen 4 dagen een antwoord. Nota bene op een pré-standaard tokkiewokkie merk WLAN router. Als je in de overtuiging bent dat je *ergens anders* wel de door jou geëiste support krijgt, dan moet je daar naar toe gaan en vooral blijven.

  Oh, btw, heb je dat ding zelf wel eens verplaatst, wellicht zit er een dikke stoorzender in de buurt.
 • echt, had het niveau hier toch wel hoger verwacht,,

  nee dit forum is egt verkloot,, omdat het B merk is is het afgeschreven,,

  hmm dus je dure casio horloge is ook niet goed genoeg want rolex is beter?

  bullshit kom is met echte argumenten
 • [quote:4f7337496c="allcheats"]nee dit forum is egt verkloot,, omdat het B merk is is het afgeschreven[/quote:4f7337496c]Daar gaat het niet om; het probleem is dat je jezelf asociaal gedraagt door te eisen dat er binnen een bepaalde tijd een oplossing voor je probleem komt, omdat anders dit forum niet aan je verwachtingen voldoet.

  Is het wellicht in je opgekomen dat mensen die dit forum bezoeken zo nu en dan belangrijkere zaken aan hun hoofd hebben dan JOUW problemen op te lossen? De kans bestaat simpelweg dat iemand binnen de door jou gestelde tijd nog niet aan een (zinnig) antwoord is toegekomen. Heb gewoon geduld, net als ieder ander.
 • het gaat in dit geval niet alleen hier om lees nou is zelf je reacties na, egt,

  er is amper omgekeken hier,,, heel veel topics worden nooit opgelost, en dat is wat me opvalt, de mensen met ervaring zijn het forum ontvlucht, waarschijnlijk door de sfeer die hier hangt,

  ik ga hier verder niet meer op in,
 • [quote:b28f6f2568="allcheats"]het gaat in dit geval niet alleen hier om lees nou is zelf je reacties na, egt,[/quote:b28f6f2568]Fout. Dat ik het een 'tokkiewokkie' merk noem, is alleen om aan te geven dat het daarom minder waarschijnlijk is dat er een forum gebruiker hetzelfde, relatief onbekende apparaat gebruikt. De kans dat iemand jou met dat specifieke probleem kan helpen wordt daarmee kleiner. Daarnaast zou het helpen wanneer je een vraag compleet formuleert; dus over WELK specifieke apparaat hebben we het en WAT heb je allemaal al geprobeerd?
  [quote:b28f6f2568]er is amper omgekeken hier,,, heel veel topics worden nooit opgelost[/quote:b28f6f2568]Misschien moeten die mensen ook eens bij zichzelf te rade gaan; veel vragen op dit forum worden 'egt' slecht en maar half geformuleerd. Wanneer je de vrijwillige hulp van iemand wil vragen, moet je complete informatie aanleveren. Ik en velen met mij zijn uiteraard bereid om mee te denken, maar dat kan alleen wanneer de vragensteller een volledig plaatje schetst. Veel vragen worden geformuleerd als:"Me PC doet het niet, help". En het ontbreekt me aan de tijd en zin om in een vraag en wedervraag discussie langzaam maar zeker het hele verhaal te horen te krijgen. Het is ook al zo'n storende gewoonte om een vraag dan maar in 3 of 4 te posten in verschillende forum secties, in de vrees dat het anders niet gelezen wordt. Niet doen, dat wekt alleen maar irritatie en verkleind de kans dat er iets met je post gedaan wordt. Enfin, dat heb je gemekrt, dunkt me…

  Daarnaast, ondanks mijn kritiek heb ik een suggestie gedaan in mijn eerste post; heb je daar überhaupt wat mee gedaan?
  [quote:b28f6f2568]en dat is wat me opvalt, de mensen met ervaring zijn het forum ontvlucht, waarschijnlijk door de sfeer die hier hangt[/quote:b28f6f2568]Geen idee waar je dat op baseerd; ik zat hier al twee jaar voordat jij je hebt aangemeld en ben er nog steeds. En zo zijn er meer leden. Daarbij, people come and go; niemand is verplicht hier een levenlang rond te hangen. Ik heb soms ook geen tijd om hier te posten (some people have real work, you know)
  [quote:b28f6f2568]ik ga hier verder niet meer op in,[/quote:b28f6f2568]Dat is wellicht verstandig; je zou de discussie zomaar kunnen verliezen op basis van slechte beargumentatie.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.