Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

hoe aansluiten router???

Anoniem
sjouwer
3 antwoorden
 • Hallo allemaal ondanks het lezen van alle berichten wil ik jullie enkele vragen stellen.
  Ik heb een modem/router van draytek die normaal werkt en een wireless router (asus 500gl), nu wil ik graag een draadloos netwerk maken met de asus maar is dit mogelijk en hoe moet je hem aansluiten?
  Op de asus zitten twee usb aansluitingen voor o.a. een printer en een webcam nu wil ik graag via het internet verbinding maken met de webcam is dit nog mogelijk als je de asus(er zit geen modem in) verbindt met een modem/router??
 • Je hebt nu een modem/ router, ADSL komt binnen op het modem. Vanuit je router naar je computers om die van internet te voorzien. Maar nu wil je daarachter nog een wireless modem plaatsen?

  Dan had je beter in 1 keer een wireless router/modem kunnen nemen. Het kan overiges wel maar het is een beetje een omweg. (Volgens mij begrijp ik je probleem zo goed, anders gelieve iets duidelijker uitleggen :oops:)
 • [quote:5ec9143e64="Marfie"]Je hebt nu een modem/ router, ADSL komt binnen op het modem. Vanuit je router naar je computers om die van internet te voorzien. Maar nu wil je daarachter nog een wireless modem plaatsen?

  Dan had je beter in 1 keer een wireless router/modem kunnen nemen. Het kan overiges wel maar het is een beetje een omweg. (Volgens mij begrijp ik je probleem zo goed, anders gelieve iets duidelijker uitleggen :oops:)[/quote:5ec9143e64]Ik wil daar achter een wireless router zetten dus eerst adsl dan modem/router en dan een wireless router kan dit en kan ik dan ook de functie van de wireless router gebruiken zoals het gebruik van een webcam via een ftp server

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.