Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

simpele vraag

Anoniem
Leo S
3 antwoorden
 • Ik heb een draadloze router en heb alleen een modem nodig om alles werkend te krijgen is de thomson speedtouch 510 daar voldoende voor?
  Er zit volgens de plaatjes maar een rj45 aansluiting op of heeft deze een router functie want je kan geen router op een router aansluiten toch???
 • [quote:c7910926e1="tom gerlach"]Ik heb een draadloze router en heb alleen een modem nodig om alles werkend te krijgen is de thomson speedtouch 510 daar voldoende voor?
  Er zit volgens de plaatjes maar een rj45 aansluiting op of heeft deze een router functie want je kan geen router op een router aansluiten toch???[/quote:c7910926e1]
  Jahoor, je kan wel 100 routers achter elkaar zetten, mits je het verkeer maar goed routeert. Het makkelijkste is om 1 router volledig open te gooien en met de andere router je binnenkomend verkeer regelen. Voordeel van de Speedtouch is dat je ook poort-natting kan doen, dus verkeer binnenkomend op een poort, doorzetten naar een andere poort op een ander ipadres….
 • De Thomson SpeedTouch 510 is zeker een goede keuze. Hij werkt hier al een jaar of drie probleemloos.

  En die SpeedTouch is zelf dus ook een router, alhoewel er maar één computer (of ander apparaat) op aangesloten kan worden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.