Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Welke draadloze router?

Anoniem
Hans.Vosman
3 antwoorden
 • Hallo,

  ik ben van plan om binnenkort een draadloze router aan te schaffen. Nou heb ik de keuze uit de Linksys WRT54g en de Linksys BEFW11S4 (802.11b). De draadloze router moet wel compatible zijn met mijn nintendo ds (volgens mij zijn ze dat allebei wel). Maar ik maakte me alleen een beetje zorgen over de snelheid van de 2e, dat is namelijk 11 Mbps, is dat te traag voor een laptop? Welke raden jullie aan? En heeft iemand ervaring met een van beiden?

  Alvast bedankt.

  Mark
 • Ik zou voor de Linksys WRT54g. Kan hogere snelheden aan, altijd handig voor de toekomst! Met die andere router kan het zo zijn dat je op het gegeven moment een nieuwe moet aanschaffen, omdat deze inderdaad maar maximaal 11 Mbps aankan.
 • [quote:4ba52183d8="kingkong_2nd"]Ik zou voor de Linksys WRT54g. Kan hogere snelheden aan, altijd handig voor de toekomst! Met die andere router kan het zo zijn dat je op het gegeven moment een nieuwe moet aanschaffen, omdat deze inderdaad maar maximaal 11 Mbps aankan.[/quote:4ba52183d8]

  Ah oke, maar het is bij heel veel routers zo dat de snelheid (doorvoorsnelheid of iets dergelijks) moet worden ingesteld op 2Mbps, omdat de nintendo DS dat maximaal aankan, dan zou het toch juist zonde zijn om zon snellere te nemen, als je hem toch op langzaam instelt? Of weet iemand of het mogelijk is met de WRT54g op 54Mbps met de ds er op te gaan?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.