Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

FOUT met verbinding

Anoniem
Hans.Vosman
3 antwoorden
  • hallo allemaal ik heb een probleem met mijn verbinding ik heb op 1 router 2 computers staan op de 1 doet internet het en mail enz.. op de andere doet niks het ik heb al geprobeerd te pingen dat doet hij wel al weigerd hij wel eens bij sommige ben van draadloos tijdelijk over gestapt op gewoon met de kabel omdat ik dacht dat misschien daar het probleem in zou kunnen zitten. Nu heb ik getest met msn en geeft hij een fout aan met het host bestand en de key poorten. Weet iemand hier een oplossing voor heb best veel geprobeerd mar krijg het niet voor mekaar ……. :roll:

    Alvast bedankt !
  • Gek dat je geen antwoord krijgt he, ik zou als ik jou was je verhaal eens wat duidelijker wegzetten, dit lijkt totaal nergens op. Zo doet niemand moeite om met jou probleem aan de gang te gaan (Zinsopbouw, komma's, hoofdletters).
  • [quote:3f9aa02227="rsweres"]Gek dat je geen antwoord krijgt he, ik zou als ik jou was je verhaal eens wat duidelijker wegzetten, dit lijkt totaal nergens op. Zo doet niemand moeite om met jou probleem aan de gang te gaan (Zinsopbouw, komma's, hoofdletters).[/quote:3f9aa02227]

    ja inderdaad,

    heb je je drivers al nagekeken?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.