Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

krijg geen netwerk verbinding

Anoniem
Hans.Vosman
3 antwoorden
  • hallo,
    Ik heb een andere computer gekocht alleen nu krijg ik geen contact via de netwerk ingang. De persoon waarvan ik hem heb gekocht zegt dat die het moet doen. zowel op mijn router als bij de netwerk ingang gaan geen lampjes branden. Andere computers hier in huis reageren wel (het ligt dus niet aan de kabel ed.) wie weet wat het kan zijn en/of kan mij helpen met dit probleem.
  • Waarom ligt het niet aan de netwerkkabel? Heb je die kabel ook getest met andere computers? Zo nee, doe dat eerst. Je weet zeker dat de kabel die je gebruikt geen crosskabel is? Wat zijn de instellingen van die netwerkkaart? Toevallig vaste instellingen? Heb je de netwerkwizard opnieuw uitgevoerd voor die computer?
  • [quote:9ea4c59ef0="Hans.Vosman"]Waarom ligt het niet aan de netwerkkabel? Heb je die kabel ook getest met andere computers? Zo nee, doe dat eerst. Je weet zeker dat de kabel die je gebruikt geen crosskabel is? Wat zijn de instellingen van die netwerkkaart? Toevallig vaste instellingen? Heb je de netwerkwizard opnieuw uitgevoerd voor die computer?[/quote:9ea4c59ef0]

    Waarom het niet aan de kabel ligt? omdat ik 3 kabels heb en alle 3 de kabels doen het op 3 verschillende computers.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.