Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

traag netwerk bij BITTORENT download, telefoonverkeer

Anoniem
None
4 antwoorden
  • Sinds een tijdje maken we gebruik van Internetbellen van HETNET met een Experiabox (Siemens Gigaset). Hierop zijn een viertal PC's aangesloten. Wanneer ik op 1 PC via Azureus een film aan het downloaden ben (via TorrenT) wordt het overige Internetverkeer op de ander PC's zeer traag. Ook het telefoon verkeer lijkt gestoord te worden (late reacties, wegvallende verbinding). De downloadsnelheid zoals ik deze zie in Azureus is vaak zo langzaam dat niet alle bandbreedte in gebruik wordt genomen. Stoppen van Azureus versnelt meteen het Internetverkeer op de ander PC's. Ik vermoed dat er iets fout geconfigureerd staat. Iemand een tip (NAT staat aan )
  • Check de uploadsnelheid eens, en het aantal peers. Gebruik de helft van de maximale upload, en stel de peers op 60 in. En download maar een torrent tegelijkertijd.
  • [quote:320bad19c9="gerben"]Check de uploadsnelheid eens, en het aantal peers. Gebruik de helft van de maximale upload, en stel de peers op 60 in. En download maar een torrent tegelijkertijd.[/quote:320bad19c9]

    bedankt voor de snelle recatie, maar probleem blijft, het lijkt meer in de download te zitten
  • Je kunt de maximale downloadsnelheid in je bittorrent client ook beperken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.