Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

linksys wpc54g geen windows herkenning??

Anoniem
None
7 antwoorden
 • hoi

  heb alles gedaan wat ik moest doen :( :(
  eerst software laptop opnieuw opstarten, hardware plaatsen en dan heb ik prijs :cry:
  vraagt voor installatie via windows, vink het bovenste aan dat aanbevolen is en zegt dat hij niks vind en als hij verbinding met het internet mag maken voor te zoeken :-? :-?
  in de handdleiding staat dat als hij correct is aangesloten dat het powerled aan gaat, maar bij mij gaat alleen het link lampje aan ???
  kan iemand mij helpen :( :(

  thx
 • [quote:4ddbd86dba=""]linksys wpc54g geen windows herkenning (..) in de handdleiding staat dat als hij correct is aangesloten dat het powerled aan gaat, maar bij mij gaat alleen het link lampje aan [/quote:4ddbd86dba] Volgens de handdleiding Linksys WPC54G Wireless Notebook 54g PC Card Manual.pdf zou dat inderdaad het geval moeten zijn. In wat voor een merk/type laptop heb je die Linksys wpc54g ingeplugd? Dus bij
  [quote:4ddbd86dba]
  1. Windows XP will automatically detect the Adapter. Insert the Setup CD-
  ROM into the CD-ROM drive. Click the radio button next to Install the
  software automatically (Recommended). Then click the Next button. [/quote:4ddbd86dba] gaat het al mis. Hoe wordt de Linksys wpc54g dan herkend in Apparaatbeheer? Check ook nog deze discussie over onderwerp Power LED on WPC54Gv3 doesn't light up.
 • ik heb een dell latitude c610
  heb al hanfmatige geprobeerd de hardware te installeren, maar vind niets terug van linksys.
  ook geprobeert met het windows xp cdtje maar ook niks :-?

  hoop dat je me kunt helpen :oops:
 • Ik zie dat dit PIII laptopjes zijn..
  Als apparaat beheer geen (linksys, of onbekend) apparaat laat zien, kan dit komen A: je hebt geen pcmcia drivers geinstalleerd. B: Het is nog een 16bits pcmcia slot en geen 32bits cardbus (niet oplosbaar in dat geval)
 • [quote:c14ce83efd="torro029"]heb al hanfmatige geprobeerd de hardware te installeren, maar vind niets terug van linksys. [/quote:c14ce83efd] Zag je ook geen verschil in apparaatbeheer tussen die Linksys wpc54g ingeplugd en uitgeplugd? [quote:c14ce83efd="torro029"]ook geprobeert met het windows xp cdtje maar ook niks [/quote:c14ce83efd] Check ook nog of er info staat bij Start > Bureau-accessoires > Systeemwerkset > Systeeminfo > Onderdelen > Probleemapparatuur? En controleer ook of bij Start > Bureau-accessoires > Systeemwerkset > Systeeminfo. Bij Hardwarebronnen > IRQ wel bij alle IRQ's OK staat.
  [quote:c14ce83efd="torro029"] ik heb een dell latitude c610 [/quote:c14ce83efd] Deze dus. Check daar onder andere How Does a Wireless Network Work? En check ook nog deze discussie op helpmij forum.
 • als ik het kaartje in de cardslot stak vraagde hij automatisch naar de software drivers, in apparaat baheer staat ethernet - controller met een vraagteken en pci - modom met een vraagteken
 • bij probleemapparatuur staat:
  pcimodem pci\ven_8086&dev_2486&subsys_4c21134d&rev_02\3&61aaa01&0&fe


  en de irq's staan allemaal op ok

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.