Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

probleem met conceptronoic

Anoniem
None
12 antwoorden
 • Hallo peoples,
  Ik heb de volgende router Wirless 54Mbps ADSL2+ Router C54APRA2+/C54APRB2+
  en heb de provider Adsl Family van Orange met 4/Mbs.

  ik heb de installatie als volgt gedaan;
  http://192.168.1.1/
  Run wizard,en had PPPoE/PPPoA geslect, en bij VPI waarde 8 en VCI waarde:35 ( moest van Orange), channel 6, en daaronder connection type: PPPoA LLC, en dan restart, save and reboot, log out, er brandt ADSL, en bij status knipper vogelns handleiding betekent dat klaar voor gebruik, en opent internet Kan niet worden weergegeven, wat moet k nog doen?

  Ik heb router aangesloten in kamer 1 (toen zonder router wel deed internet), en kwil ook in kamer 2 hebbn. kheb al die kabel, moet ik daar ook setuppen in site http://192.168.1.1/,
 • Ik begrijp dus goed dat je een router achter een adsl modem/router hebt aangesloten? Of zie ik het niet goed?
 • [quote:c9fbcf830d="peterkramer"]Ik begrijp dus goed dat je een router achter een adsl modem/router hebt aangesloten? Of zie ik het niet goed?[/quote:c9fbcf830d]

  Ik had speedtoch modemmodem, en is wireles, aangezien dat ik in kamer 2 ook wil, heb ik router gekocht met ingebouwd, en is analoog. en ik had ook allees met speedtoch te maken heeft verwijderd, op pc. en nee ik heb alleen een router.
 • Ok,
  Als je vci en vpi correct zijn en je protocol (PPPoa), moet je nog wel in je modem/router even je adsl gebruikernaam en ww invoeren.
 • dat heb k ook gedaan, volgens mijn provider hoef dat niet perse, gebruikersnaam en ww,
 • Als het nog niet werkt en je instellingen correct zijn, haal dan je adsl stekker 24 uur uit het modem. Vermoedelijk houdt je isp je oude mac adres van vorige modem een tijdje vast en moet die eerst geflushed worden.

  Alternatieve optie is om te kijken of je het oude mac adres (vorige modem) nog kunt achterhalen en deze invoeren als wan mac adres op je nieuwe.
 • [img:db4accb1b4]http://img299.imageshack.us/img299/1963/naamloosvt8.jpg[/img:db4accb1b4]
 • Het MAC adres wat we in het plaatje zien, is die van je netwerkkaart en niet van het modem !
  Die van het modem staat er vaak op (plaatje op modem), of via de wan status pagina.
 • kheb de netwerkkaart van sitecom, ik ga weer over 12uur weer proberen of het dan lukt,
 • op het plaatje hierboven staat IP routering ingeschakeld nee.
  Moet ik die dan ingeschakeld hebben? wat moet ik nou beste doen?, khad weer allees goed aangesloten, adsl brandt, ipconfig/ all, gedaan, moet ik nog iets in cmd doen?


  Alvast Bedankt mensen,
 • wat moet ik nou doen? nog steeds geen internet,kheb een goede modem en router in een, en alles goed aangesloten adsl brandt op de router/modem dan nog steeds. waar ligt dan de probleem? :(
 • wat moet ik nou doen? nog steeds geen internet,kheb een goede modem en router in een, en alles goed aangesloten adsl brandt op de router/modem dan nog steeds. waar ligt dan de probleem? :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.