Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Linksys WAG200G + Linksys WRT54G werkt niet

Anoniem
Baltor
2 antwoorden
 • Hallo,

  Sinds dinsdag is onze trouwe SpeedTouch Multi-PC modem gesneuvelt, nu hebben we dus geen ADSL router meer. We hebben een nieuwe gekocht (WAG200G voor Annex A (we hebben geen ISDN)). Thuis hadden we al een WRT54G staan, dit voor netwerkverbinding naar de buren en de mobiele computers thuis, deze 2e router stond op een kamer zo dicht mogelijk bij het huis van de buren (2 buitenmuren en een afstand van 5 meter moet overbrugd worden). Zo haalt de 2e router de buren net. De eerste router, de nieuwe dus, die nu tevens draadloos is, staat beneden bij ons in de computerruimte, ver verwijderd bij het huis van de buren (totaal aan de andere kant).

  Wij hebben hierop de oude Speedtouch router verbonden met de WRT54G, dit werkte prima en de buren hadden gewoon internet. De nieuwe WAG200G weigert echter samen te werken met de WRT54G, terwijl de oude Speedtouch modem/router dit wel deed. Heeft iemand een idee hoe ik het toch werkend kan krijgen??

  De WAG200G draait op gewone settings, levert draadloos en bedraad gewoon netjes internet en heeft een WPA1 Personal draadloze beveiliging, de instelling van de WRT54G is niet bepaald belangrijk, want die doet het niet, weet iemand de goede settings?

  Sander
 • Probleem opgelost,

  Sander

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.