Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

philips router

Anoniem
DrNick
8 antwoorden
 • ik heb net een router mee gekregen van bij mijn broer. Zat nog nieuw in de verpakking, dus zou niets aan mogen zijn. Nu krijg ik alles gedaan, alleen krijg ik geen verbinding met het internet. Weet iemand wat dit zou kunnen zijn? Heb al vanalles geprobeerd.

  Grtz
  Dr Nick
 • Er van uitgaande dat je gewoon contact met jouw router kan maken zal ik denken dat je de WAN settings in de router nog niet heb ingesteld
  (De verbinding tussen de router en het modem).
  Dit kan per provider verschillen en dus kan ik hiert geen eenduidig antwoord op geven.
 • hoe kan ik dit controleren dan?
 • Wat? de wan settings of dat je verbinding met de router hebt?
  Trouwens, welk merk router en welke provider heb je?
  Sorry ik zie dat het een philips is, welk typenummer?
  Uit de gebruiksaanwijzing kun je ook een hoop info halen,als je die niet hebt kun je ook op de website van philips kijken of er een gebruiksaanwijzing van jouw router is, zal vast wel.
 • ik heb een philips, en provider is skynet

  heb al vanalles opgezocht, maar vind nix, misschien een idee achter wat ik specifiek moet kijken?

  Grtz
 • Wat voor router is het??
  Alleen bedraad of zit je ook draadloos?
 • [quote:119659d7f8="DrNick"]Zat nog nieuw in de verpakking, dus zou niets aan mogen zijn. Nu krijg ik alles gedaan, alleen krijg ik geen verbinding met het internet. Weet iemand wat dit zou kunnen zijn? Heb al vanalles geprobeerd.[/quote:119659d7f8]Dit zegt slechts heel weinig. Kennelijk is de handleiding niet goed … want daarin staat waar je op moet letten. Soms gaat het bijna vanzelf, dan is WAN met automatische instellingen meestal de oplossing. Het lijkt me handig om ook het type van je Philips router the noemen, dan hoeft er niet geraden worden naar mogelijke oplossingen.
  Maar goed, SkyNet lijkt een Belgische ADSL provider te zijn. VOor ADSL moet iha een gebruikersnaam/wachtwoord worden ingevuld en iha werken de algemene instellingen daarvoor niet. Alleen ja, ik verwacht nog wel dat je ADSL modem hebt? Of weet je dat niet. Controleer even wat rechtstreeks wat er precies op de telefoonaansluiting is aangesloten. Die gebruikersnaam/wachtwoord staan vaak in een brief met meestal nog wat meer informatie hoe een en ander ingesteld moet worden. Dit soort informatie staat dus (logisch?) niet in een Philips handleiding.
 • Controleert je provider het mac adres ook? Mogelijk moet je dat nog doorgeven. Soms moet je ook een computernaam en werkgroep instellen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.